De ce să fii model de videochat?

De ce sa fii model de videochat

Videochatul este un subiect pe cât de controversat, pe atât de atrăgător. În România, activitatea de videochat reprezintă unul dintre cele mai productive joburi, statistică ce se reflectă prin numeroasele studiouri de videochat, anunțuri și, mai ales, cifre. În vreme ce anumiți oameni sunt ocupați să judece această activitate, modelele de videochat încasează câștiguri de mii de dolari lunar, împlinindu-și toate visurile, fie că este vorba de vacanțe exotice, cumpărarea propriei case sau lansarea propriei afaceri. Următoarele rânduri își propun să îți expună avantajele jobului de model de videochat și să te încurajeze să-ți pese doar de opiniile care contează cu adevărat.

Model de videochat – avantaje

Câștiguri la care nu te-ai fi așteptat niciodată – Activitatea de videochat este printre cele mai bine renmunerate din România în momentul actual, câștigurile concurând (sau chiar depășind) cu cele ale notarilor și lucrătorilor în IT. Bineînțeles că acele câștiguri de 10-15.000 de dolari cu care defilează site-urile de videochat sunt cazuri ceva mai rare, însă nu imposibile. Aceste câștiguri sunt atinse întotdeauna de același profil feminin: ambițioasă, determinată, receptivă la sfaturile trainerilor, amuzantă, inteligentă, politicoasă, senzuală, cu „vorbele la ea.” Totuși, media câștigurilor pe lună este de 5000 de dolari, ceea ce nu sună rău deloc în comparație cu multe alte joburi actuale, extrem de solicitante și obositoare, și – ca și cum asta n-ar fi îndeajuns – remunerate cu salariul minim pe economie. Modelele de videochat reușesc în numai câțiva ani să-și achiziționeze propria casă, propria mașină și să-și permită un stil de viață satisfăcător.

Libertate și flexibilitate – Pentru început, programul este fix. Însă pe măsură ce capeți experiență și atingi câștiguri mari, îți poți planifica orarul după bunul plac. Ți-ai imaginat vreodată că într-o zi de luni, la ora 12:00, poți fi la spa sau la shopping în loc să stai închisă într-un birou? Ei bine, acest job îți permite libertatea de a face ce vrei oricând vrei.

Mediu relaxant – Cu siguranță ai avut cel puțin un job la care nu-ți făcea plăcere să mergi. Fie aveai disensiuni cu colegii, fie șeful era prea autoritar, fie spațiul avea o energie negativă care clădea un zid între tine și starea de bine. Într-un studio de videochat, din momentul în care pășești, o atmosferă „ca acasă” te întâmpină: zâmbete, un fotoliu cozy în care îți bei cafeaua, spații amenajate de un designer de interior, colege de muncă ce sunt mai degrabă ca niște prietene.

Mituri despre un model de videochat

„Munca de model de videochat este ușoară” – Se poate spune acest lucru numai în cazul în care modelul are experiență și face ceea ce face cu plăcere. Altfel, nu este chiar simplu să menții interesul unui interlocutor. Arta conversației, șarmul, inteligența și spontaneitatea constituie arsenalul pe care un model trebuie să îl dețină și să îl rafineze constant.

„Un model de videochat se dezbracă pentru bani” – Oricât de frumos ar fi un trup, acesta nu poate menține interesul interlocutorului pentru ore întregi, echivalentul a mii de dolari. Activitatea de videochat este una extrem de complexă, în care arta conversației și jocul seducției trebuie îmbinate elaborat și armonios.

„Un model de videochat este un fel de personaj erotic” – Modelul poate aborda diferite atitudini în timpul petrecut online, însă nici măcar acolo nu se poate pune problema unui personaj. Fie că este introvertit, fie că este îndrăzneț, modelul este susținut și încurajat să-și pună în evidență calitățile și personalitatea. În afara jobului, modelul este un om ca oricare altul, cu familie, cu probleme și bucurii, cu aceleași dorințe ca oricare dintre noi: o viață mai bună, trăită frumos și calitativ.

Dacă aspiri la o carieră de model de videochat, te sfătuim să-ți pese doar de opiniile oamenilor apropiați, care țin la tine. Munca ta este legală, nu afectează cu nimic pe nimeni și nu există niciun motiv pentru care să te lași afectată de prejudecățile străinilor. Cu ajutorul psihologilor și întregii echipe, Hera Studio îți va întări stima de sine și îți va oferi un mediu în care să evoluezi, să fii independentă și fericită, cu 0 fucks given pentru oamenii care judecă în loc să se focuseze pe propria lor viață.

Mai multe
articole