Întrebări frecvente

Poți încasa câștiguri între 1000$ și 15.000$. Însă pentru a-ți oferi un răspuns mai lămuritor, trebuie să știi că ambiția, relaxarea în fața camerei și capacitatea de a întreține conversații interesante sunt factorii care fac diferența în ceea ce privește sumele. Indiferent de personalitatea ta, nu te lăsa descurajată. Trainerii noștri te vor susține permanent pentru a deveni cea mai bună variantă a ta și a te bucura de un venit lunar constant de 5000$ sau, de ce nu, chiar 10.000$ 😊

Există membri care își doresc să discute, există membri care își doresc să-ți vadă părțile intime și există membri care vor câte puțin din ambele. Însă numai tu decizi care îți sunt limitele, este important să reții că nu vei fi niciodată încurajată să faci ceva din afara ariei tale de confort.

Confidențialitatea identității tale este asigurată 100%. Confortul tău fizic și psihic este elementar pentru noi, astfel că luăm toate măsurile necesare pentru a te simți în siguranță, de la nickname-uri pe care niciun angajat al studioului nu-l va dezvălui la faptul că România este blocată pe site-urile pe care lucrăm.

Activitatea din cadrul Hera Studio este conform reglementărilor în vigoare. Un contract de colaborare ale căror clauze ți se vor explica pe îndelete se va semna chiar din prima zi de muncă.

Comisionul plătit modelelor Hera variază între 50-70%, în funcție de performanțe. Pentru că nu vrem ca munca și ambiția să rămână nepremiate, răsplătim constant cele mai bune rezultate cu bonusuri, cadouri, vacanțe.

Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești ca model videochat este să fii majoră. Nimic altceva nu trebuie să te preocupe, pentru că orice femeie este frumoasă atunci când are încredere în ea, iar trainerii și psihologii noștri se vor asigura de acest lucru.

Programul de lucru se desfășoară între 08:00 – 16:00, 5 zile din 7. Însă pe măsură ce acumulezi experiență și câștigurile tale cresc, îți poți planifica orarul de lucru după bunul plac. Iar în ceea ce privește zilele libere, pe lângă weekend-uri, îți oferim un concediu o dată la 3 luni.

Ai o întrebare la care nu am răspuns încă?

Contactează-ne pe Whatsapp, telefon sau mail și îți vom răspunde imediat 😊